SOLPURI en ULTRA VIOLET

Ultra Violet is de kleur van het jaar 2018, zo zegt het Pantone Colour Institute. De paarstint symboliseert ‘Originaliteit en Vindingrijkheid’. Deze complexe en mysterieuze kleur communiceert ons denken dat om naar de toekomst kijken.

Door velen gezien als een gewaagde kleurkeuze, zo ook door Solpuri. Dus welke kleur kan nu de individualiteit en leven in je binnen- en/of buitenleven te injecteren dan deze inspirerende paarse tint?

Voorbeelden Solpuri met Ultra Violet

Ontdek hoe u uw buitenruimte het best kunt omtoveren met deze gedurfde kleur Ultra Violet, op de Solpuri zit- en lounge meubelen. Solpuri heeft enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Gebruik Ultra Violet met veel wit (tinten) om het zijn eigen opvallende uitspraak te laten maken. Het Solpuri Lagoon Daybed en de Solpuri Provence stapelstoel zijn perfecte voorbeelden om dit prachtige effect te creëren.

Voor een meer subtieler effect kunnen de donkere kleuren, goed gecombineerd worden met vergelijkbare paars en blauwe tinten. Met donkere frames, van bijvoorbeeld Solpuri Boxx of de Solpuri Club Lounge uitgevoerd met het Antraciet frame.

Voor de minder gedurfde toevoeging van ultra violet kan er gewerkt worden met een sierkussen en / of sierkleed in deze paarse kleur. Zoals bijvoorbeeld op de Club Lounge.

Buitenruimte met paarstinten

Uiteraard kan de buitenruimte aangekleed worden met prachtige paarse tinten. Plaats in de pottery of uw borders diverse bloemen met paarse en blauwe tinten. Zoals bijvoorbeeld de iris, lavendel, hortensia’s en allium bollen.

Atelier vierkant - OCT met lavendel
Atelier vierkant – OCT serie met lavendel

Delen:

Meer berichten