Umbrosa winkel van de maand

Afgelopen week zijn wij tot Umbrosa-winkel van de maand gekozen in Nederland. Dit met een prachtige vermelding op de website van dit parasolmerk. Wij hebben bijna de volledige collectie van Umbrosa in onze inspiratieruimte staan. Dit is uniek, er is geen andere winkel in Zuid-Holland die zoveel verschillende modellen als demo hebben staan. Zo hebben wij de Legno, Infina, Spectra, Paraflex, Ingenua en Icarus voor u open staan. Kom snel langs!

Umbrosa voordelen

Voor u als consument heeft dit grote voordelen. U kunt de verschillen parasols qua design, mogelijkheden en gebruikersgemak zelf ervaren. Onze collega’s staan u graag te woord over de verschillende modellen en mogelijkheden. Wij hebben uitgebreide documentatie en stofstalen om zo de parasol naar uw wens te kunnen samenstellen.

Naast de parasols hebben wij ook de multifunctionele Etna parasollamp van Umbrosa op voorraad. Met deze oplaadbare designlamp creëert u onder de parasol een gezellige sfeer. Deze kan naast het Belgische parasolmerk ook worden toegepast om Royal Botania of TUUCI.

Parasol montage op locatie

Wij monteren graag voor u de parasol of schaduwdoek op locatie. Zo hebben wij al diverse parasols en schaduwdoeken afgeleverd in de regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Haarlem en Amsterdam.

U bent van harte welkom in onze inspiratieruimte!

Parasol montage op locatie Klaar voor vertrek - Umbrosa
Parasolmontage op locatie: klaar voor vertrek – Umbrosa

Delen:

Meer berichten