Royal Botania Mozaix nu in onze showroom

De Mozaix loungebank van Royal Botania is vanaf nu in onze showroom te bewonderen. Deze nieuwe lounge bank kenmerkt zich aan het unieke zitcomfort en kunstige frame.

Mozaïek is een eeuwenoude kunstvorm welke sinds de 2e helft van het 3e millennium voor christus gevonden werd in Abra, Mesopotamia. Vervolgens door vele kunstenaars gebruikt werd door de eeuwen heen. Zo is daar de Basiliek van San Marco (Venetië), beroemd om zijn mozaïeken en niet te vergeten het Park Guell in Barcelona met de mozaïek kunst van Gaudi.

Royal Botania heeft met de nieuwe loungeserie Mozaix de kunstvorm mozaïek gecombineerd met comfortabele loungemeubelen. Hierdoor kunt u nu zelf uw eigen mozaïek vormgeven. De Mozaix is in diverse modules te verkrijgen deze modules zijn door u zelf in te richten met accessoires zoals; lava of teakhouten tegels, plantenbakken, lampen en tafeltjes. Op deze manier is elke Mozaix een unieke set. Uw eigen kunstwerk in uw tuin.

 

Vol op accessoires

De uitgebreide accessoires van de Mozaix zijn gemakkelijk te verwisselen. Dat zorgt er voor dat u gemakkelijk kunt spelen met de inleg van kleuren zoals het lava en de teakhouten tegels. Tevens kunt u de plantenbakken, lampen en de tafeltjes gemakkelijk over de set verplaatsen. Hierdoor kunt u keer op keer een andere style aan de loungehoek geven.

Komt u proefzitten?

Komt u proefzitten op dit nieuwe parade paardje van Royal Botania? Wij zijn de eerste dealer in Nederland waar u kunt komen proefzitten op de Mozaix. Onze adviseurs vertellen u graag meer in onze inspiratieruimte over deze nieuwe loungeserie. U bent van harte welkom om dit prachtige exemplaar bij ons te komen bewonderen.

Tevens kunt u inspiratie komen opdoen tijdens onze openingstijden.

Delen:

Meer berichten