Tuinmeubels in The Art of Living – Outdoor Special

In het voorjaar van 2018 zijn wij benaderd door de redactie van de ‘Art of Living’ voor een redactioneel stuk samen met Ernst Baas Hoveniers. Onze unieke combinatie tussen de Tuininrichting en Hoveniers wordt uitgelegd in de Special van ‘The Art of Living – Outdoor Living’​.

Exclusieve tuinmeubels – ‘The Art of Living’

In de Special van Outdoor Living 2018 worden diverse exclusieve tuinmeubel merken beschreven die wij in ons assortiment hebben, zoals:

Tuuci, het Amerikaanse high-end parasollen merk met meer dan achttien jaar ervaring. Waarbij het design uniek en doordacht is.

Gloster, maakt unieke en eigentijdse tuinmeubelen. Die kenmerkend zijn aan de afstemming tussen materialen van Teakhout, Aluminium, Roestvrij staal en geweven stoffen.

Royal Botania, het belgische merk maakt een unieke mix met de hedendaagse design wat afgestemd is met het gebruik van de juiste materiaal keuze. Zo is bijvoorbeeld de Ninix serie een bekende serie door het sterke design.

Metallico, zijn unieke hoogwaardige plantenbakken die naar eigenstijl kunnen worden samengesteld. Deze Metallico potten worden vervaardigd in de werkplaats te Zwitserland en kunnen in diverse luxe metallicachtige kleuren worden uitgevoerd, waardoor elke pot uniek is.

Heatsail, een uniek element van een combinatie met een designlamp en een elektrische (straling)warmte bron. De ‘Dome staand’ kan in vele uitvoeringen worden uitgevoerd, zo kunt u bijvoorbeeld het frame laten uitvoeren in een RAL kleur van bijvoorbeeld uw buitenverblijf.

Benieuwd geworden naar het volledige magazine? ‘The Art of Living’ – selections – Outdoor Living is samengevoegd bij de The Art of Living voorjaar 2018.

of via op de website van The Art of Living – ‘Ernst Baas Hoveniers & Tuininrichting’

Delen:

Meer berichten