Piet Boon Outdoor 2022

Op donderdag 28 oktober zijn wij als Team van Ernst Baas Tuininrichting uitgenodigd door Studio Piet Boon voor de presentatie van de nieuwe outdoor lijn. De 28ste zijn wij afgereisd naar het Zeeuwse Cadzand. Aan de boulevard van Strandhotel Cadzand stonden de nieuwe meubels gepresenteerd.

Het strandhotel in badplaats Cadzand is volledig ingericht door Studio Piet Boon. De handtekening van deze designer is zowel aan de binnen als buitenkant zichtbaar. Het entree van het hotel is volledig aangekleed met meubelen van Piet Boon en potten van Belgische firma Atelier Vierkant. Voor een echte ervaring kunnen bezoekers zich laten betoveren door de keuken van Sergio Herman van restaurants Pure C en Blueness.

Comfortabele lounge serie

De Bente lounge serie lijkt in een eerste oogopslag op een eigentijdse binnenbank. Dit komt door het subtiele teakhouten frame met daar op een royaal zitkussen. De zitkussens zijn verdeeld in diverse segmenten met en zonder rug. De armleggers kunnen er los tussen worden gezet. Door het wisselen van de elementen kunt u de bank in verschillende posities inrichten. Deze loungebank kan zowel binnen als buiten worden gebruikt door het unieke design.

Presentatie Timme BY Piet Boon

Teakhouten dining

De volledig nieuwe teakhouten dining serie van Piet Boon is de Timme. De top van de dining tafel bestaat uit teakhouten balken. De poten van de tafel zijn rechthoekige en staan gedraaid naar binnen. Om de tafel kunnen de (arm) stoelen en banken worden geplaatst. De zitelementen zijn allemaal voorzien van comfortabele kussens.

Signatuur van Piet Boon

Het strandhotel is in het signatuur van Piet Boon in gericht. Aan de buitenzijde van het hotel kan je plaatst nemen aan de Low dining set van de Niek en Anne serie. De dining wordt verwarmd door de Heatsail Disc die tevens door Piet Boon is ontworpen. Deze dining is geheel aangekleed met pottery van Atelier Vierkant en Domani.

Delen:

Meer berichten